Okulumuz Tarihçesi

03.07.2013 2958

04-04-202404-04-2024

Okulumuz Malta Mahallesine 10.000 m2 lik bir arazi üzerine kurulmuştur. Okulumuzun doğusunda ve güneyinde Malta Caddesi, batısında Piotr Wilcynski Bulvarı ve kuzeyinde de Portakal Hafız Rüştü Bey Caddesi mevcuttur.

2002 yılının Eylül ayında ilköğretim okulu olarak hizmet vermeye başlayan okulumuz 2012 yılında ortaokul olmuştur. Adını, Atatürk’ün “en büyük bayram” olarak nitelediği ve cumhuriyetimizin ilan edildiği gün olan “29 Ekim” gününden almaktadır.  Okulumuzda bir müdür, iki müdür yardımcısı, elli dört öğretmen, bir memur ve iki yardımcı personelden oluşan kadromuzla çalışmaktayız.

Toplam 35 dersliğimiz mevcut olup okulumuzda;

·         1 KODELİ robotik kodlama dersliği,

·         1 çok amaçlı salonu,

·         1 okul öncesi oyun salonu,

·         1 görsel sanatlar atölyesi,

·         1 müzik dersliği,

·         1 teknoloji tasarım atölyesi

·         1 yemekhane

·         1 kütüphane,

·         2 fen laboratuvarı

·         2 rehberlik servisi

·         3 okul öncesi dersliği

·         1 özel eğitim sınıfı

·         1 veli toplantı salonu

·         1 kantin bulunmaktadır.

Ayrıca 1050 metrekare 800 kişilik bağımsız kapalı spor salonumuz mevcuttur. Salonumuz beden eğitimi ve spor etkinlikleri derslerinin yanı sıra kutlama ve sosyal etkinliklerde kullanılabilecek kapasitededir.