Uluslararası  Kanguru Matematik Yarışmasına  Okulumuz Matematik  Öğretmenleri Mustafa ŞEKER ve Özhan BAYRAM  rehberliğinde veli izinleri alınarak Okulumuz  öğrencileri katılmışlardır.

Uluslararası Kanguru Matematik Yarışmasına Okulumuz Matematik Öğretmenleri Mustafa ŞEKER ve Özhan BAYRAM rehberliğinde veli izinleri alınarak Okulumuz öğrencileri katılmışlardır.

Kurucusu ve yöneticileri Uluslararası Matematik  Olimpiyatlarında da yöneticilik yapan farklı ülkelerden akademisyen ve matematikçilerden oluşan ''Frontieres" Derneğine bağlı olarak, 90'a yakın ülkede 7 milyondan fazla öğrencinin katılımıyla uygulanan Uluslararası Kanguru Matematik Yarışmasına Okulumuz Matematik Öğretmenleri Mustafa ŞEKER ve Özhan BAYRAM  rehberliğinde veli izinleri alınarak Okulumuz öğrencileri katılmışlardır.Okulumuz Matematik Öğretmenleri Mustafa ŞEKER ve Özhan BAYRAM 'a gösterdikleri performanstan ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

27.03.2022 998