Okulumuzda 2020-2021 Eğitim  Öğretim Yılı'nda Yürütülen 5  eTwinning Projesi  Kalite Etiketi Almaya Hak Kazandı.

Okulumuzda 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı'nda Yürütülen 5 eTwinning Projesi Kalite Etiketi Almaya Hak Kazandı.

Okulumuzda 2020-2021 Eğitim  Öğretim Yılı'nda yürütülen beş (5)  eTwinning projesi  Kalite Etiketi almaya hak kazandı.Kocaeli eTwinning Kalite Etiketleri Ödül Töreni ile öğretmenlerimiz kalite etiketlerini aldı. Webplanet, Atığımız Azalsın  Dünya Nefes Alsın, Covid 19 Abnormal Not For Me, Nicomedia'ya Yolculuk ve Historical Places Meet With Literature projelerinin öğrenci kalite etiketleri proje yürütücüleri İngilizce Öğretmeni Hande ÇİÇEK, Türkçe Öğretmeni Birgül KARAKAYA KAT ve Fen Bilimleri Öğretmeni Aytaç DÖNMEZ  tarafından öğrencilere takdim edildi.Çalışmalarından dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

26.05.2022 398