"İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nün 101. Yıl Dönümü" İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmamız

08.02.2022 812

"İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nün 101. Yıl Dönümü"  İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmamız

Öğrencilerimizin için  İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü'nün millî, manevi ve tarihi önemini kavratmak; vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak; millî birliğimiz ve varlığımız ile uluslararası barış ve dostluk düşüncelerini kuvvetlendirmek amacıyla "İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü'nün 101. Yıl Dönümü" kapsamında 5.,6.,7. ve  8.sınıf öğrencilerimiz  arasında ekli şartnameler doğrultusunda gönüllülük esasına dayalı katılım ile İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması''  düzenlenecektir.

İstiklal Marşı'nıGüzel Okuma Yarışması Şartnamesi

meb_iys_dosyalar/41/01/703233/dosyalar/2022_02/08190554_ISTIKLAL-MARSI-MIZI-GUZEL-OKUMA-YARISMASI-BILGILENDIRME.pdf