2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEMİ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

DUYURU VE GÜNDEMİ

05.10.2022 1765

Okul-Aile Birliği'nin 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ekim 2022  günü saat 09:00'da Okulumuz Konferans Salonunda aşağıdaki gündem ile yapılacaktır. Tüm genel kurul üyelerimize ve ilgililere duyurulur.

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

1-      Toplantı Katılım Cetvelinin imzalanması , yoklama , toplantı yeter sayısının tespiti.

2-      Açılış Okul Aile Birliği Başkanı tarafından yapılacaktır.

3-      Saygı  Duruşu ve İstiklal Marşı.

4-      Açık oyla bir divan başkanı ve bir katip seçilmesi.

5-      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve sunulması.

6-      Denetim Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve sunulması.

7-      Yönetin ve Denetim Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve Divan'a sunulması.

8-      Veliler arasında 5 asıl, 5 yedek üye Yönetim Kuruluna ; veliler arasından 1 asil, 1 yedek üye Denetim Kuruluna seçiminin yapılması.

9-      İhtiyaçların temini ve  gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

10-  Okulun Eğitim öğretim kalitesinin daha yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

11-  Okulumuzun Sosyal Etkinlikler Kurulu'na 2 asil, 2 yedek üye seçimi.

12-  Okulumuz Rehberlik ve Psikoloji Danışma Hizmetleri Yürütme Kurulu'na 1 asil,1 yedek veli temsilcisinin seçimi.

13-  Dilek ve temennilerin görüşülmesi.

14-  Kapanış.

Katılımınız ve görüşleriniz okulumuzun daha ileriye taşınmasında katkı sağlayacaktır.

05/10/2022

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu